Туида Гардънс, модерен жилищен комплекс от затворен тип, се намира в северната част на Сливен, в подножието на Сините камъни, на 5 минути пеш от тях. От тук има прекрасен изглед към планината, към града и към низината – чак до Ямбол и Бакаджика. Комплексът е добър отправен пункт за екскурзии до местността Карандила, до природния феномен Халката, до Долна лифтена станция и до други близки и по-далечни туристически дестинации в Природен парк „Сините камъни”.

Освен, че е на педя от природата, комплексът е недалеч от добра пътна и транспортна инфраструктура – широки булеварди водят към центъра и търговските зони на града, до където има редовен автобусен/тролейбусен транспорт.

Климатът в региона е умерен  – мека зима, не много горещо лято, виреят нар, смокиня, райска ябълка, дафиново дърво и други топлолюбиви видове.

Спокойствие е думата, която най-приляга на Туида Гардънс. То идва от просторния парк с множество кътове за отдих, който в перспектива ще се разпростре на 80 декара, в непосредствена близост няма движение и шум, близостта на Сините камъни лекува с изгледа си стрес и умора. Богатият ландшафт с многообразие от храстовa, широколистна и иглолистна растителност е специално проектиран, за да гарантира целогодишно декоративен ефект. Професионалното управление и поддръжка с осигурени комунални услуги добавят комфорт, и сигурност. Еко идеите са широко застъпени в комплекса, като например използването на слънчева енергия и система за напояване с опция за събиране, и използване на дъждовна вода.

Всичко това прави Туида Гардънс незаменимо място за здравословен живот, за почивка, възстановяване, отглеждане на деца и грижа за възрастни хора.

Туида Гардънс Ви очаква!

https://twidagardens.com/