Туида Гардънс е уникален жилищен комплекс от затворен тип, предлагащ ново качество на живот, първият по рода си в град Сливен и региона.

Комплексът е разположен в полите на Сините камъни и се простира на площ от 80 000 кв. м. Романтичните цветни градини и зелени площи са в унисон с кристално-чистия въздух. Поддръжката им е осигурена от служители на комплекса и изградена автоматична поливна система.

За комфорта на живущите е обособен просторен кът за отдих, включващ барбекю и детска площадка, предназначена за 20-25 деца на различна възраст, изградена по всички европейски стандарти за безопасност.

Красиви, осветени алеи, снабдени с подстъпи за инвалиди и детски колички, водят до всяка част на комплекса.

Инвеститори

  • Evars family group – американска група компании, с повече е от 30 години дейност в областта на продажбите на недвижими имоти, финанси, производство, търговия и логистика.
  • Jacob Evars Bar BQ Aps – датска фамилна компания, натрупала опит от повече от две поколения в бизнеса в строителството, хотелиерството и ресторантьорството и търговията с храни и напитки в цял свят.
  • Декотекс – e сливенска компания, водещ производител на килими в България, със сериозно присъствие на международните пазари. Продуктите на компанията присъстват във всеки дом в страната, а самото име Декотекс гарантира качество, стил и коректност.

Стремежът обединил инвеститорите, създавайки Туида Гардънс e поставяне на основите на нов, по-висок стандарт и качество на живот.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept