Когато разглеждаме оферти за продажба на апартаменти са важни няколко неща:

1. Оптимално местоположение.
2. Добри климатични условия.
3. Добра прилежаща инфраструктура.
4. Транспортна свързаност с важните и желани места за посещение.
5. Все по-важна става охраната, надзорът и сигурността на жилището.

А какво да правим ако искаме да отидем на море през лятото, на ски през зимата, да пътуваме до София, Пловдив, Варна, Бургас, Истанбул, Букурещ, Синая, замъка на Дракула, гръцките плажове? Трябва ли да имаме няколко апартамента в София, Слъчев бряг и Пампорово или Банско?

По-добрият вариант е да инвестираме в жилище с оптимално местоположение. Това е най-важният критерий за хора, които търсят жилище, което да бъде използвано като база за почивка, кратки пътувания и екскурзии.

Закупуване на апартамент в Сливен е един от най-добрите варианти за хората, които търсят жилище в оптимално местоположение в България. С добри климатични условия и инфраструктура, с много добра транспортна свързаност с почти цялата страна и съседните държави. От Сливен стигате с автомобил до Бургас за 1 час, до Пловдив за час и половина, до София за два часа и половина. Разстоянието до Истанбул е 370 км по първокласни пътища, до Букурещ 300 км, до гръцките плажове – също 320 км.

А какво по-хубаво от това да инвестирате в жилище в комплекс от затворен тип, с всичките произтичащи от това предимства. Жилищен комплекс построен с висококачествени материали, с редица екстри, с осигурена охрана и надзор, разположен на най-доброто място за живеене в Сливен?

Туида гардънс Ви очаква. Вземете Вашето жилище тук и се наслаждавайте на всичките му предимства: https://www.twidagardens.com