Жилище построено с добро планиране, с добра технология, с добри материали, с предвидени удобства, с екстри, с вложена мисъл от архитекта може да бъде обзаведено подходящо и да бъде удобно за живеене.

Но прави ли го това дом? Как бихте се чувствали в това жилище, ако наоколо е запрашено, ако кварталът се отоплява зимно време с дърва и въглища, ако е шумно от близкия булевард или ако няма слънце през зимата от съседните високи сгради в центъра на града, ако децата Ви няма къде да играят, ако няма къде да паркирате колата си, ако достъп до сградата и околността и е безконтролен, ако като отсъствате за седмица близките Ви от съседния квартал трябва да наглеждат жилището Ви и да поливат цветята?

Представете си сега, че сте пренесли жилището си, построено и обзаведено с много труд на чисто, на високо място, точно до една величествена Синя планина, която наднича като прекрасен фототапет с променящи се цветове през панорамните Ви прозорци на север, а на юг гледката е докъдето погледа Ви стига, където няма прах и дим, няма шум, през  цялата година грее слънце, където има прекрасни градини за отдих и игра на малчугани, с осигурен гараж или паркомясто, където жилището Ви и цялата територия около него се охранява денонощно.

Можете вече да отворите очи. Не е нужно да си представяте, защото това място съществува!

Луксозните имоти в затворен комплекс Туида Гардънс Ви очакват! Вижте нашата секция с въпроси и отговори за повече информация по темите, които Ви вълнуват.

Вземете своя Дом!

При това на разумна цена!

Заявете час за оглед на тел: +359 888 880 055 още сега и разгледайте на живо различните възможности! Възползвайте от преференциалните условия за жилищен кредит, които ние от Туида Гардънс сме осигурили за Вас!